Glas Javnosti

OVO JE UBICA MAJKE PETORO DECE: Bio je zavisnik od droge, nikome nije jasno što je bila s njim

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bojan M. (46) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao vanbračnu partnerku i majku petoro dece A. K . (35) koja je od nanetih povreda preminula u stanu u Jagodini!

Kako je saopštila policija on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

- Pretpostavlja se da je žena preminula u utorak oko tri sata posle ponoći. Nije poznato gde su u tom trenutku bila deca. Policija je uhapsila Bojana zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, odnosno sumnje da je tukao A.K. i da je smrt nastupila usled posedica prebijanja - rekao je izvor upoznat sa slučajem.


Nakon hapšenja policija je M.B. odredila zadržavanje do 48 sati po nalogu Višeg tužilaštava. Osumnjičeni će biti doveden u Više tužilaštvo da pred tužiocem da svoju odbranu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva.

Nesrećna žena udala se sa 17 godina i u tom braku je dobila peteoro dece.

- Udala se mlada i razvela. Ima petoro dece, a najstarije ima 17 godina. Živela je u tom stanu sa Bojanom koji joj je bio vanbračni partner. Priča se da je Bojan korisnik narkotika i nikom nije jasno šta je sa njim tražila - rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.



Prijavite nasilje


Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Glas javnosti/Informer

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR