Glas Javnosti

OVO JE TURČIN KOJI JE NASTRADAO POSLE IZLIVANJA AMONIJAKA KOD PIROTA! Otrovni gas mu spržio disajne organe, pa pao sa mosta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beživotno telo turskog državljanina koje je u ponedeljak ujutru pronađeno na 50 metara od lokomotive voza iz čije se kompozicije izlio amonijak je vozač kamiona Tarik Pelihvan (55).

Analiza obdukcije obavljene po nalogu tužilaštva u Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je znakove trovanja amonijakom: patolozi su pronašli oštećenja disajnih organa, ali i teške povrede od posledica pada sa velike visine.

Turski konzul u Nišu Atila Kučuktalasli potvrdio je identitet stranog državljanina za tursku agenciju "Anadolija" i rekao da je Pelihvan izgubio život tako što je pao sa mosta dok je pokušavao da izađe iz svog kamiona i pronađe bezbedno mesto daleko od izlivenog gasa. On je dodao i da je u bolnici u Pirotu bila smeštena porodica iz Ankare.

Druga žrtva u akcidentu je B. J. (74) iz pirotskog sela Sopot, čiji je leš nađen u njegovom vozilu kod ulaza u Pirot. B. J. je bio dugogodišnji kardiološki pacijent, a imao je i neurološke tegobe.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR