Glas Javnosti

OVO JE SRBIN KOJI JE ISKASAPIO SRPKINJU U ČEŠKOJ: Ubica se sam odao, na mestu zločina ostavio jednu stvar!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Srpska državljanka Marija D. (42) koja je brutalno ubijena nekoliko dana pre Nove Godine u Češkoj iskasapljena je nožem, a za njeno ubistvo sumnjiči se Srbin Stefan S. (27).

Zločin je otkriven kada su se porodica, prijatelji i poslodavci Srpkinje zabrinuli zašto se ne javlja, pa su slučaj prijavili policiji, koja je ubrzo otkrila da je Marija D. već nekoliko dana mrtva.

- Marija D. je ostala u Češkoj tokom praznika, dok je njen suprug otišao s detetom u Beograd. Ona se danima nije nikome javljala, pa su se svi zabrinuli i policija je ubrzo reagovala - pišu češki mediji:

- Brnski policajci su provalili u stan i tamo ih je odmah dočekao neprijatan miris. Ubijena je ležala u lokvi krvi nasred stana. Oružje nije pronađeno, ali je imala brojen ubode po telu, a obdukcija je pokazala da je Srpknjia izbodena nožem.

Kako navode tamošnji mediji, telo je već bilo u fazi raspadanja.

- Istražitelji su pretresom stana nakon uzimanja DNK tragova utvrdili da je jedna osoba mogla biti umešana u njeno ubistvo. Naime, utvrđeno je da DNK tragovi odgovaraju S. S. sa kojim se nesrećan žena poznavala - navode lokalni mediji i dodaju:

- S. S. je već bio u pritvoru na trežnjenju, jer je uhvaćen pijan. Prvobitno je odbio da sarađuje sa policijom, čak se i lažno predstavio, ali nakon što se otreznio priznao je da je počinio zločin.

Srbin je iz za sada nepoznatog razloga ubio poznanicu, a tereti se za krivično delo ubistvo.

- S. S. pored krivičnog dela ubistva na teret se stavljaju i optužbe za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica - navode mediji i dodaju:

- Dokaz koji, pored ostalih, dokazuje da je S. S. ubio M. D. je i to da je nakon ubistva uzeo žrtvinu kreditnu karticu i kostio je u prodavnici.

Osumnjičenom preti kazna do 20 godina zatvora.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR