Glas Javnosti

OVO JE OTAC KOJI JE PRETUKAO ĆERKU U SOPOTU: Devojku zaključao i lupao joj šamare, a ženi pretio! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac (46) iz okoline Sopota uhapšen je pod sumnjom da je prošle nedelje tukao svoju ćerku (16), što je otkriveno kada je devojčica otišla kod lekara zbog povreda na telu, a osumnjičeni je bio nasilan i prema ženi, odnosno devojčicinoj majci, i na društvenim mrežama joj je upućivao jezive pretnje!

Devojčica je lekarima ispričala da ju je otac prvo zaključao u sobu, gde ju je šamarao, tukao i davio na krevetu jer je želela da ide kod majke, a ona je uspela da pobegne ocu nasilniku i da zatraži lekarsku pomoć.

Uhapšenog je pre mesec dana napustila supruga jer je i nju zlostavljao. Supruga nasilnika je prijavljivala to policiji, ali se on nije menjao.



Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj. Kako se pretpostavlja, on je navnodno mislio da ga žena vara.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor i dodaje da ga je žena ubrzo posle pretnji i nasilja nad njom napustila.



- Otišla je k****, ako nema veze - napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vređa i brani ćerki da viđa majku.

Osumnjičenom je, inače, nakon saslušanja određen pritvor do mesec dana zbog nasilja u porodici, a lekari su devojčici konstatovali lake telesne povrede.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR