Glas Javnosti

OVO JE ŠUPA U KOJOJ SE DOGODIO STRAVIČAN ZLOČIN U VARVARINU: Zaklao ženu pa se OBESIO, u prostoriji ostale samo njegove CIPELE i PAS! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Andreu K. (47) iz Maskara kod Varvarina, kako se sumnja, preklao je Aranđel D. (82), koji se nakon toga obesio.

Za Andreu K. (47)  nije bilo spasa kada ju je danas prepodne kako se sumnja, preklao Aranđel D. (82), čovek o kome je povremeno brinula, ali ni Aranđelu D. nije bilo pomoći nakon što je odlučio da se obesi u šupi ubrzo nakon zločina.

U ovom pomoćnom objektu ostale su samo njegove cipele i pas koji je povremeno ulazio iz dvorišta.

Pored šupe nalazimo na zalihe rakije.

 

- Pravio je dunju, mnogo je pio, a što se žene tiče, ona je bilo stvarno fina, vredna, na posao je dolazila motorčetom, eno ga, još stoji tamo - kaže za "Novosti" Svetolik Dačić, Aranđelov bratanac.

Da li je zaista, kako veruje najbliža rodbina, udovcu u poodmaklim godinama, ali i nesrećnoj Andrei, glave došlo što je Dačić stalno mešao piće i lekove, među njima i lekove za smirenje, pokazaće istraga. Iz Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu naložena je i obdukcija, a tela pokojnika prebačena su u kapelu kruševačke bolnice.  

Kada je iz šupe odneto telo samoubice i kako se sumnja - ubice, u taj pomoćni objekat povremeno je ulazio samo pas.

Pre dve godine od smrti ga je na istom mestu otrgao komšija Bojan Jovanović, koji je za pomenuti portal posvedočio da je sa još jednim komšijom uspeo da u zadnji čas skine obešenog Aranđela, koji je ostao bez svesti.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR