Glas Javnosti

OVO JE MLADIĆ UBIJEN U BELVILU: Komšije imaju samo reči hvale za pokojnog Bojana, niko ne može da poveruje u njegovu vezu sa klanovima

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bojan je ubijen danas u naselju Belvil na Novom Beogradu, u garaži zgrade u kojoj je živeo u iznajmljenom stanu, kada se vraćao iz supermarketa.

Prema pisanju medija, Bojan je video napadača, a postoji mogućnost i da ga je prepoznao, nakon čega je počeo da beži ali bezuspešno.

Ubica je uspeo da u mladića ispali više hitaca, nakon čega je Bojan pao mrtav na ulazu u ovu podzemnu garažu. Njegovo telo pronašao je čovek koji je na pomenutom mestu parkirao auto. Kada je osetio miris baruta i okrenuo se prema ulazu, video je Bojanovo telo.

Policija je na mestu zločina prvo, na osnovu lažnih dokumenata koje je Bojan posedovao, pogrešno identifikovala ubijenog muškarca.

Ubrzo se na mestu tragedije pojavila i majka ubijenog mladica koja je skrhana bolom pala u nesvest.

Komšije koje su se zatekle na licu mesta o Bojanu imaju samo reči hvale. Kažu da je bio izuzetan mladić koji nije pravio skandale, svima se uredno javljao i dodaju da nikako ne mogu da ga, po bilo čemu, dovedu u vezu sa mutnim radnjama o kojima se spekuliše da su ga i odvele u smrt. Konkretno, o njegovoj vezi sa crnogorskim klanom.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR