Glas Javnosti

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U PREPOLOVLJENOM AUTU: Bogdan izleteo kroz šoferšajbnu, a njegova saputnica bila vezana (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U naselju Trnava kod Jagodine jutros oko četiri sata se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli mladić Bogdan A. (28) i žena koja je bila na mestu suvozača Tamara R. (46).

Kako Kurir saznaje iz istrage, za volanom automobila "škoda" bio je Bogdan A., a sumnja se da su dva faktora doprinela nesreći.


- Sumnja se da je mladić vozio neprilagođenom brzinom, a tragediji su doprineli i loši vremenski uslovi, te je on izgubio kontrolu nad vozilom marke "škoda", sleteo s puta i udario u betonsku banderu - kaže izvor.

I mladić i njegova saputnica su preminuli na mestu, a automobil je potpuno bukvalno prepolovljen.

Nastradali Bogdan A. je, kako saznajemo, stradao tako što je od siline udarca izleteo kroz šoferšajbnu, dok je Tamara R. bila vezana i ostala je u vozilu.

- Nažalost, udarac je bio toliko silovit, da ženi suvozaču ni sigurnosni pojas nije pomogao - dodaje sagovornik.

Na društvenim mrežama, prijatelji se već opraštaju od poginulog Bogdana, koji je inače poreklom sa Kosova i Metohije, dok je Tamara R. iz Paraćina.

Podsetimo, policija je završila uviđaj dva sata posle nesreće i utvrđeno je da je šteta na automobilu oko milion dinara.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR