Glas Javnosti

OVO JE MAKEDOBAC KOJI JE OTEO LEPU ŽOZELIN, PA SE UBIO KOD PREŠEVA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Državljanin Severne Makedonije Ismail B. (52) pucao je u Žozelin V. (30) kod naplatne rampe Preševo u četvrtak, oko 21 sat, a potom je izvršio samoubistvo.

Teško ranjena žena, državljanka Srbije, prebačena je u Zdravstveni centar u Vranju, a zatim u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC Niš.

Iz UKC Niš je saopšteno da je ona u njihovu ustanovu stigla pola sata posle ponoći u pratnji ekipe Hitne pomoći Vranje. Posle pregleda, primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani, saopšteno je iz UKC Niš.
Ona je odmah hirurški zbrinuta, posle čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.
Očevici su rekli da je pokušaju ubistva i smaoubistvu predhodila svađa.
Kako saznajemo, povređena žena se zove Žozelin V.


Foto: privatna arhiva

Bila je udata u mestu Stubal kod Kraljeva. Majka joj je državljanka Srbije, a otac Pakistanac. Pre tri godine je živela u Švajcarskoj, ima dvoje dece iz prvog braka. Tamo je upoznala ovog Makedonca Ismaila B. ne sluteći da je spreman da je ubije.

Jedno vreme je živela u Vrnjačkoj Banji sa njim, a onda je otišla u Trstenik kod majke. Kako saznajemo, često su se svađali jer je on hteo da je vodi u Makedoniju protiv njene volje. Dolazio je u Trstenik, maltretirao je psihički i tukao je. Pretio joj je da će da je ubije. Ona je pretnje prijavila policiji, posle čega je on dobio zabranu prilaska i ulaska u Srbiju.

Pre ove drame je prešao granicu na švajcarski pasoš, pošto ima i švajcarsko i makedonsko državljanstvo.
Uz pretnju pištolja je poveo ženu sa sobom u nameri da odu u Makedoniju. U blizini graničnog prelaza ih je slučajno zaustavila policija zbog saobraćajnog prekršaja.

U trenutku kada su policajci njemu uručivali zapisnik ona je istrčala iz automobila i počela da beži.
Međutim, on je potegao pištolj "tetejac" i dva puta pucao u nju i oba puta je pogodio. Posle toga je pucao sebi u glavu i izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR