Glas Javnosti

OVO JE FUDBALER KOJI JE POGINUO KOD PARAĆINA: “Otišao je naš vihor, da igra za bolji tim” (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

Mladi fudbaler Stefan Savić (22) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ćuprija-Paraćin.

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, a u sudaru dva automobila Savić je preminuo od zadobijenih povreda.

– Sumnja se da su se vozila direktno sudarila i iz za sada nepoznatog razloga automobil u kom je bio Savić pretrpeo je totalnu štetu i vozilo je potpuno smrskano. Od siline udarca završio je pored puta – kaže izvor i dodaje:

– Policija i Hitna pomoć odmah su došli na mesto nesreće ali lekari nažalost i pored svih napora nisu uspeli da mu pomognu i on je preminuo. U udesu ima povređenih putnika ali za sada nije poznato o kom broju se radi kao ni kakav je stepen njihovih povreda.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

Porodica i prijatelji nakon tragične vesti da je mladi fudbaler preminuo zanemeli su, a pojedini su se od njega oprostili i na društvenim mrežama, pa je tako klub za koji je igrao obavestio sve da je ostao bez tamo mlade nade.

– Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio Stefan Savić od posledica saobraćajne nesreće koaj se dogodila. Otišao je naš “vihor” da igra za bolji tim, ipak je bio brži čak i od života. Hvala majstore i počivaj u miru – ovim potresnim rečima oprostio se fudbalski klub.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR