Glas Javnosti

OVO JE DEVOJKA KOJA JE PREREZALA VRAT MLADOM RUKOMETAŠU! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Užasan zločin i napad desio se u centru Zvornika, na benzinskoj pumpi kada je maloletni rukometaš Nikola T. jedva preživeo brutalan napad i pokušaj ubistva.

Njega je napala i pokušala da ga ubije devojka I. L. koja je od ranije poznata po problematičnom ponašanju. Navodno, rukometaš je nikada ranije nije upoznao.

- Ona je imala duševnih problema, a čuli smo i da je nedavno otpuštena sa psihijatrije - kažu prijatelji mladog rukometaša.



Prema njihovim rečima, njemu je rukomet bio sve i samo se nadaju da će se brzo oporaviti i nastaviti sa svojim životom.

- Divan momak, sportista, nikada nikome nije napravio problem, zato je to posebna muka. Rukomet mu je sve, toliko se trudi oko toga, da bude bolji, da sve bude kako treba i onda završi u bolnici zbog žene koju ne poznaje - kaže prijatelj.



Naime, ona ga je napala hladnim oružjem - oštrim predmetom ga je ubola u predeo vrata. Mladi rukometaš je nakon šokantnog napada upućen na ukazivanje lekarske pomoći u zvorničku bolnicu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede, iako je rana bila dužine 8 cm.

Odmah je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bjeljina, na čiji predlog je osmnjičenoj ženi određen pritvor u trajanju od mesec dana.


Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR