Glas Javnosti

OVO JE DEVOJKA (26) KOJA JE NAĐENA MRTVA U STANU NA ZVEZDARI: Smrt se vodi kao sumnjiva, u stanu nema tragova borbe i premetačine! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Ovo je Ivana K. (26) čije telo je danas pronađeno u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

Njeno telo pronašla su braća koja su morala da provale u stan jer im se sestra nije javljala danima.

Od Ivane K. se na društvenim mrežama opraštaju rodbina i prijatelji.

- Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova lepotice, prerano nas napusti - napisao je njen stric.Komšije koje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila, ispričale su da su braća dolazila i tražila je.

- Dvojica mladica su došla kod nas na vrata i trazili je. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata - kažu uzrujane komšije.Podsetimo, telo 26-godišnje devojke zatečeno je sa podignutom bluzom, otkopčanim pantalonama i ima vidne povrede na vratu.

Njena smrt vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

- Došlo je nekoliko devojaka koje su se nedavno doselile ovde u kraj, ali nije bilo problema. Jutros kad sam čula vrisku i hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna - rekla je komšinica.


Na čitavoj zgradi su spuštene roletne, a kako saznajemo, komšije su u šoku, a devojku nisu poznavali i nikada nisu čuli ništa što bi ukazalo na nasilje u stanu u prizemlju zgrade. Kako dodaju, to im jeste najčudnije.

Podsetimo, telo 26-godišnje devojke zatečeno je sa podignutom bluzom, otkopčanim pantalonama i ima vidne povrede na vratu. Njena smrt vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

Obdukcija će pokazati vreme i uzrok smrti.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR