Glas Javnosti

OVO JE DEVOJKA (17) KOJA JE POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD GRDELICE: Krenula iz provoda kući, pa sela u BMW smrti (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Devojka  Jovana J. (17) iz Grabovnice poginula je jutros oko 3 sata u saobraćajnoj nesreći kod sela Guberevac kada se automobil marke BMW u kome je bila sa trojicom prijatelja isprevrtao.

Do teške nesreće došlo je na putu Leskovac - Grdelica, kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom.

Kako  je potvrđeno, mladi koji su se nalazili u automobilu marke "BMW" koji se prevrnuo tri sata posle ponoći kod sela Guberevac na starom grdeličkom putu, bili su pod dejstvom alkohola.



"Mladić koji je upravljao vozilom je izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se nekoliko puta baš kod novoizgrađenog mosta u ovom selu na Tulovksoj reci”, navodi naš izvor iz policije.

Na društvenim mrežama se od jutros vodi plemika o tome koliko je ovaj put zapravo nebezbedan i da vozači njime jure brzinom i preko 100 kilometara na čas, iako je ograničenje 80, a na samom mestu tragedije 60.

Takođe dodaju da je noćas na tom putu bilo dosta poledice i da je ona doprinela nesreći.

Podsetimo, nesrećna devojka je preminula na licu mesta, dok su tri mladića, P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18), sa teškim povredama transportovani u Klinički centar Niš.



"Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod A. S. (18) utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja.
 


Pacijent P. N. (24) ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura", rečeno je u ovoj ustanovi.

Tragično nastradala devojka i povređeni mladići su svi iz istog sela, Velike Grabovnice nadomak Grdelice.








SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR