Glas Javnosti
posta

OVAKO JE PALA KRIJUMČARSKA BANDA U AKCIJI 'PLAŽA': Policija otkrila ILEGALNE MIGRANTE na teritoriji NOVOG KNEŽEVCA! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa ministrom Aleksandrom Vulinom i direktorom policije Vladimirom Rebićem na području naseljenog mesta Srpski Krstur u opštini Novi Kneževac, sproveli su rano jutros akciju pod nazivom "Plaža", usmerenu ka otkrivanju ilegalnih migranata i identifikaciji lica među njima za koje postoje indicije da se bave krijumčarenjem ljudi, krađama, iznudama

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin koji je prisustvovao akciji istakao je da ni na jednom delu Srbije ne može da se dešava nešto što nije u skladu sa zakonom i da se nikada neće dozvoliti nikakvo formiranje ilegalnih kampova i bandi.

mup srbije

- Pripadnci Žandarmerije i Policijske uprave Kikinda su danas pomogli još jednom našim građanima. Ni na jednom delu teritorije Republike Srbije ne može ništa da se dešava što nije u skladu sa zakonom. Ova krijumčarska banda vršila je različita krivična dela i bila je razlog da se naši građani u ovom delu Srbije osete nebezbednim. To se neće dozvoliti i neće se tolerisati i odmah po saznanju da se bilo kakvi ilegalni kampovi formiraju, da se vrše bilo kakva krivična dela, Ministarstvo unutrašnjih poslova će delovati - poručio je ministar policije Vulin.

Ministar Vulin je podvukao da će srpska policija učiniti sve da se naši građani osećaju sigurno i zaštićeno.

- Migrantska kriza nije nešto što je izazvala Srbija, Srbija je neće ni rešiti, ali na našoj teritoriji migranti će morati da se ponašaju u skladu sa zakonom i zakon važi za sve. Kao što važi za naše građane, važi i za migrante. Nećemo dozvoliti da migranti vrše krivična dela prema našim građanima, ali nećemo ni dozvoliti ni da se iživljavaju i vrše krivična dela prema pripadnicima migrantske populacije. Zakon važi za sve - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR