Glas Javnosti

OVAKO JE ALBANAC KOJI JE UBIO IVANU NA ZVEZDARI POKUŠAO DA ZAVARA TRAG: Treći dan čekam da me pozoveš, ali još ništa! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Jetmir Guide Gocaj Albanac iz Crne Gore, koji je ubio studentkinju Ivanu K. (26) na Zvezdari, danima se na društvenim mrežama opraštao od nastradale devojke kako bi otklonio sumnju sa sebe.



Na svom profilu na društvenim mrežama gotovo svakodnevno se opraštao od Ivane i objavljivao njihove zajedničke fotografije.

- Anđele moj, počivaj na miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo - napisao je u jednoj od poruka ispod zajedničke fotografije na kojima se vidi kako su se spremali za proslavu Nove godine.



Nedugo zatim se ponovo oglasio.

- Anđele moj, čisto ne mogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Bićeš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka dušo moja - napisao je u drugoj objavi.


Jednom prilikom je napisao i kako su se upoznali.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je uz zajedničku fotografiju sa planinarenja.



Njegovi DNK tragovi, podsetimo, pronađeni su u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G ubica. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima Kurira, dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Osumnjičeni poslednjih nedelja objavljuje fotografije iz Crne Gore pa se pretpostavlja da se i dalje tamo nalazi.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.


Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odmah je pokrenulo istragu protiv NN lica zbog sumnje da je Ivana K. ugušena.

Tokom saslušanja njeni najbliži su izjavili da nije primala pretnje.

Komšinica iz zgrade ispričala je da je čula zvukove koji su dopirali iz stana u kom je devojka bila i da je sigurna da nije bila sama, a to su kasnije pokazali i rezultati obdukcije i DNK analize.

Ubica je posle zločina izašao iz stana i za sobom zaključao vrata ključem koji je uzeo od devojke i nestao.















SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR