Glas Javnosti

OVAJ TRAG JE ODVEO POLICIJU DO DŽONIĆA, a ROĐENOM SINU pokušao da pripiše stravičan zločin likvidiranja Đokića

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kad je objavljena vest da je porodica Đokić brutalno lišena života i nakon što je započeta potraga za ubicama, Goran Džonić, njihov rođak, od juče osumnjičeni za njihovo ubistvo, pokušavao je da prikrije tragove tako što je sopstvenom sinu smeštao ovaj zločin.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je Goran Džonić. Osumnjičeni je brat od strica Gorana Đokića i živeo je nedaleko od njega. Rodom je iz Surdulice, a bio je vatrogasac.

Goran Džonić, uhapšen je sinoć pod sumnjom da je izvršio brutalno, trostruko ubistvo.

Naime, prve informacije govore da se Džonić sumnjiči da je oteo Đokiće oteo, a zatim usmrtio hicima iz pištolja. Njemu se na teret stavlja da je hicima iz pištolja ubio Gordanu, Gorana i njihovu ćerku Lidiju, a da ih je zatim opljačkao, uzevši iz sefa autmobila 43 hiljade evra.

Istovremeno, novac u vrednosti od 43 hiljade evra, koliko se sumnja da je uzeo iz sefa autmobila Đokića iskoristio je da vrati dug jednom rođaku, što je naposletku doprinelo da policija istragu usmeri ka njemu.

Upravo je pljačka Đokića bila trag koji doveo naposletku do Džonića, koji je ubrzo nakon zločina vratio dug u vrednosti od 8 hiljada evra jednom rođaku. Kako se navodi, upravo ga je to odalo.

Dok je trajala istraga, Džonić je pokušavao, kako navodi Blic, da za sve optuži svoja dva sina, što je izazvalo dodatne sumnje kod pripadnika MUP.

Džonić je vatrogasac u penziji i ima dva sina, jedan radi takođe kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije.

Nakon što je za nezapamćeni zločin optuživao svoja dva sina, policija je saslušala i poligrafski ispitivala i njih i Goranovu suprugu.

Džonićeva supruga šokirana je i sumnjom da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao da pripiše svojoj deci.

Nakon što ih je ubio, tela porodice Đokić, kako se sumnja, njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, odvukao ih je do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je desetak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR