Glas Javnosti

Otkriveno ko je kamenovao fudbalere Benfike i našeg Andriju Živkovića

Hronika
Autor: Glas javnosti

Portugalska policija ekspresno je ušla u trag i identifikovala osumnjičene za napad na autobus Benfike koji se dogodio posle meča tog tima sa Tondelom na svom terenu.

U pitanju su huligani iz grupe "No Name Boys" (bezimeni momci) koji, kako navode portugalski mediji, često reaguju na svoju ruku.

 Nekolicina napadača iz ove navijačke grupe kamenicama je napala autobus sa igračima, jedan projektil je probio šoferšajbnu, drugi bočno staklo i tom prilikom povređena su dvojica igrača, naš Andrija Živković i Žulian Vigl.

Obojici je ukazana lekarska pomoć u bolnici posle napada.

Navijači fudbalskog kluba Benfika iz Lisabona izvršili su napad na autobus sa igračima svog tima, a najdeblji kraj izvukao je nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije, Andrija Živković.

 Fudbaleri Benfike nalazili su se u klupskom autobusu nakon remija sa Tondelom (0:0), kojim su propustili priliku da odu na dva boda razlike u odnosu na Porto, kada su ga navijači zasuli kamenicama. Jedan kamen razbio je staklo, usled čega su povrede zadobili Andrija Živković i Nemac Julijan Vigl.

Obojica su morala da odu u bolnicu, gde su povrede sanirane, a tokom jutra portugalski mediji objavili su i snimke iz autobusa nakon kamenovanja.

(Izvor Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR