Glas Javnosti

Otkriveni novi detalji saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo policajac

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policajac Mladen Gajić (44) nastradao je juče oko 22 časa u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Velika Reka, na magistralnom putu Loznica - Mali Zvornik - Ljubovija.

Naime, do nesreće je došlo u večernjim satima kada je policajac, koji nije bio na dužnosti, iz još uvek nepoznatog razloga, izgubio kontrolu nad automobilom "folksvagen pasat" i prevrnuo se na krov.


- Automobil u kom je Gajić bio sam, kretao se prema Malom Zvorniku kada je najpre zakačio nešto kraj puta, a potom izgubio kontrolu nad vozilom i udario u jednu garažu kraj puta, a zatim se prevrnuo - objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

- Na mesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne pomoći, koja je nesrećnog čoveka zatekla živog. Stavili su ga u sanitet, ali je on, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda na putu do bolnice.

Prema rečima komšija i kolega nastradalog Mladena Gajića on je bio čovek za primer, a njegova smrt pogodila je čitav Mali Zvornik.

- U trenutku nesreće, Mladen nije bio na dužnosti, već je bio na godišnjem odmoru. Čuli smo da je pre tragedije bio kod jednog kolege na druženju. U kolima je u trenutku udesa bio sam - rekao nam je jedan njegov komšija.

Kako saznajemo, Mladen Gajić radio je u policijskoj stanici Mali Zvornik u saobraćajnoj policiji.

- Mladen je bio primeren policajac, bez mrlje u karijeri. Svojevremeno je bio i na Kosovu i Metohiji i zbog toga je bio odlikovan. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece - rekle su nam njegove potresene kolege- preneo kurir.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR