Glas Javnosti

OTKRIVEN UZROK SMRTI DEČAKA (16) IZ KRUŠEVCA! Stigli rezultati obdukcije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dečak A.C. (16) iz Кruševca, koji je bio pozitivan na koronu, preminuo je u kućnoj izolaciji u oktobru, a sada su stigli rezultati obdukcije.

Dečak A.C. iz Кruševca koji je umro u kućnoj izolaciji, umro je nakon zapaljenja mozga u "uslovima postojanja kovid infekcije", rečeno je u Višem javnom tužilaštvo u Kruševcu.

- Višem javnom tužilaštvu u Кruševcu dostavljen je obdukcioni nalaz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu u kome je konstantovano da je smrt sada pokojnog A.C. iz Кruševca prirodna i da je nastupila neposredno usled masivnog gnojnog zapaljenja mekih moždanica leve polutine velikog mozga, te posledičnog poremećaja i prestanka disanja i srčanog rada, u uslovima postojanja virusne infekcije organizma izazvane Sars-COV-2 virusom. Obdukcijom na lešu nisu nađeni znaci mehaničkog povređivanja - odgovara za Telegraf javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Podsetimo, dečak (16) je preminuo u kućnoj izolaciji, a kako je ispričala majka preminulog učenika, on je bio testiran i pozitivan na koronu.

U porodici je kovid pozitivan bio i dečakov otac.

U Zavodu za javno zdravlje u Kruševcu su rekli da je dečak bio pozitivan na kovid. Rađen mu je PCR test i 16. oktobra je dobio pozitivan rezultat.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR