Glas Javnosti
posta

OTKRIVEN CENOVNIK UHAPŠENIH BEOGRADSKIH MAKROA: Devojke radile po smenama da bi sve postigle !?

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Devetočlana organizovana grupa koja je rano jutros uhapšena zbog posredovanja u vršenju prostitucije podvodila je oko 20 devojaka, a cena za sat vremena sa nekom od njih bila je od 100 do 150 evra.

Prema saznanjima, devojke koje su podvodili radile su po smenama kako bi zadovoljile sve klijente!

Prema nezvaničnim informacijama, one nisu ni na koji način bile naterane da se bave najstarijim zanatom, već su to radile na dobrovoljnoj bazi. Među njima nema poznatih imena, niti starleta.

Prostitutke koje su radile za ovu kriminalnu grupu naplaćivale su izmađu 100 i 150 evra, a cena je varirala u zavisnosti od toga da li je klijent dolazio u njihov iznajmljeni stan ili su devojke išle kod njega kući.

Pripadnici MUP, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su u cik zore jutros devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.

Policija je uhapsila V. M. (38) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Sumnja se da je ova kriminalna grupa radila od juna 2019. godine do maja ove, tako što su pronalazili i angažovali devojke radi pružanja seksualnih usluga.

Ova grupa je devojke podvodila u iznajmljenim stanovima na teritoriji Beograda.

Takođe, grupa se sumnjiči i da je organizovala i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR