Glas Javnosti
posta

'OTIŠLA DA BACI SMEĆE I NIJE SE VRATILA': Otac devojčice iz Lukavaca optužuje komšiju za otmicu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac 15-godišnje devojčice iz Lukavca, koju je juče pronašla policija nakon što je preksinoć prijavljeno da je oteta, rekao je da je curica istraumirana, ali je sada generalno dobro.

 – Dobro je, doveli su je kući. Nije povređena – dodao je otac S. N., prenosi Srpskainfo.

On je i prijavio preksinoć policiji da je njegovu ćerku odveo D. M., koji ima 40 godina. Kasnije je na društvenim mrežama iz porodice objavljeno da je reč o Denisu Mehiću. Otac devojčice ispričao da su pronađeni kod Banovića.

 Dodao je da je muškarac s njegovom ćerkom verovatno bežao od policije, te da su bili u njegovom belom kombiju, kako je i objavljeno na društvenim mrežama.

Ispričao je da njegova ćerka nije svojevoljno otišla, već ju je D. M., koji im je komšija, ugurao u vozilo.

– Ne znam stvarno zašto je to uradio – dodao je otac.

Tvrdi da je Mehić u pritvoru, no tu nam informaciju u ovom trenutku nisu mogli potvrditi iz Uprave policije Tuzlanskog kantona. Napomenuli su da će ići izveštaj ka Tužilaštvu, te da će se razjasniti okolnosti.

Emotivan apel za pronalazak devojčice uputila je juče i njena sestra, koja je rekla da je devojčica otišla da baci smeće i nije se vratila.

Dodala je da je nedugo nakon toga njihov otac dobio poziv u kojem je Denis rekao “nećeš je nikad više videti”. Rekla je i da je muškarac psihički nestabilna osoba, ali i da s tom porodicom nikada nisu imali nikakve konflikte.

(Izvor:Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR