Glas Javnosti

OTETA SA 14 GODINA! Molila da je ubiju blizu kuće

Hronika
Autor: Glas javnosti

Elizabet Smart, koja je oteta kad je bila tinejdžerka i držana devet meseci u zarobljeništvu, u potresnoj ispovesti otkrila je kako je molila svog otmičara da je siluje i ubije blizu njene kuće kako bi njeni roditelji mogli da nađu njeno telo i znaju za sigurno da ona nije pobegla od kuće.

Danas 33-godišnja majka troje dece, Elizabet je oteta iz 2002. svoje kuće u Solt Lejk Sitiju pod pretnjom noža kad je imala svega 14 godina, a svoja iskustva podelila je u intervjuu sa Džejdom Pinket Smit i njenom majkom Edrijen Benfild Noris u emisiji “Red Table Talk”.

- Moji roditelji su uvek govorili da bi najgore bilo ako nestanem da ne znaju da li sam živa ili mrtva – rekla je Elizabet.

Dok su me (otmičari) vodili u planine, prve noći kad sam kidnapovana, zatražila sam da, ako će me silovati i ubiti, to može da bude blizu moje kuće jer mi je bilo važno da moji roditelji nađu moje telo i znaju da nisam pobegla - rekla je ona.

Na sreću, otmičar i samoproklamovani prorok Brajan Dejvid Mičel je nije ubio, ali su on i njegova žena Vanda Barzi odveli Elizabet i okovali je lancima u improvizovanom kampu. Potom su otišli za Lejksajd u Kaliforniji. Elizabet je provela devet meseci, od juna 2002-marta 2003, u zatočeništvu, a Mičel je izvršio ceremoniju “venčanja” i silovao je više puta.

Elizabet je pronađena u 15. godini nakon što su svedoci u Sendiju, Juta, pozvali policiju. Jedna žena je prepoznala devojčicu, a druga otmičara. Elizabet je ispričala da je provela tih devet meseci želeći da je neko pronađe, ali da je bilo trenutaka kad je gubila nadu da će se ikad vratiti kući,prenosi Blic.

- Uvek sam želela da budem spasena. Nisam uvek imala tu nadu. Bilo je prilično mračnih trenutaka – rekla je.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR