Glas Javnosti

OTAC UBICE DANKE ILIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Sin priznao da je ubio devojčicu, a da mu je on pomogao da sakrije telo!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Radoslav Dragijević (73), otac prvoosumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, pušten je danas na slobodu pošto mu je istekao dvomesečni pritvor u kom se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela!

On se trenutno nalazi u svom porodičnom domu.

- Radoslav Dragijević je danas pušten na slobodu, kao i što smo očekivali. Njemu je danas istekao dvomesečni pritvor u kojem se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, a sud je doneo odluku da se od sada Radoslav brani sa slobode - rekao je advokat Radoslava Dragijevića, Milinko Jovanović.


Dejan Dragijević   (Foto: Printskrin)

Radoslav se do sada branio ćutanje, a i sada po izlasku iz zatvora rekao je da nema šta da kaže.

- Stariji Dragijević se sve ovo vreme branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog - rekao je saogovrnik i dodao:

- Kao što se zna, dom Dragijevića je ostao prazan, Radoslavu je preminula supruga nedavno, a pre toga i jedan od sinova - kaže sagovornik.


Srđan Janković (Foto: Printskrin)

Podsetimo, Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu Dejanu da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama.
 

Danka Ilić   (Foto: Privatna arhiva)

Sa Radoslavom je uhapšen i njegov drugi sin Dalibor (40), koji je samo dan kasnije preminuo u prostorijama PU Bor.

Nedugo posle Daliborove sahrane, preminula je majka braće Dragijević, a suprugu Radoslava Dragijevića, Svetlana, na čijoj su sahrani prisustvovali u pratnji policije i Dejan i Radoslav, a zadržali su se svega pet minuta gde su samo zapalili po sveću.


Glas javnosti/K04S

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR