Glas Javnosti

OTAC MONSTRUM GODINAMA SILOVAO ĆERKE, MAJKA KAŽE DA JE ZABORAVILA DA PRIJAVI!? Komšije progovorile o ocu monstrumu iz Kovina

Hronika
Autor: Glas javnosti

C. P. (42), iz mesta Šumarak kod Kovina, koji je osuđen na 18 godina zatvora zbog šestogodišnjeg silovanja svoje dve maloletne ćerke, jedne od njene devete do dvanaeste, a druge od dvanaeste do petnaeste godine, prema rečima komšiluka, težak je alkoholičar koji je radio po selu. Takođe navode da je i njegova supurga, majka devojčica, J. P, takođe non-stop pila i da je, prema njihovim rečima, znala

- Ceo Šumarak je u šoku! Oni su svi radili kod nas, radili su po celom selu... I majka i on i devojčice. Sekli drva, čistili, on je radio i popravke. Nikada nisam čula da vređa nekoga od njih, i Jasminu, ni decu, a kamoli nešto drugo. Niko od nas nikada u životu nije mogao da pomisli da se to dešava tamo u toj kući. Nikada se nije čulo ništa iz kuće. Deca nikada nisu delovala kao da ih neko tuče... Ne znam šta da kažem. A devojčice lepe kao lutke - kaže prva komšinica oca monstruma.



Navodi da nikome nije jasno zašto i majka, po imenu Jasmina, nije otišla u zatvor kao i on, jer je prema njihovim rečima, sve znala, posmatrala i ćutala.

- Ona je sve to znala sve ove godine. Prvo, to je mala kuća, trošna, dve sobice. Ne znam da li vrata imaju unutra... A svi su uvek unutra u toj kući. I Jasmina je uvek bila mrtva pijana. Znači, bila je tu sve vreme... sve je to slušala i gledala. Sramota! Moja ćerka ju je pitala: "Dobro, Jasmina, zašto nisi to prijavila policiji?", a ona je odgovorila:"Zaboravila sam"! Možete li to da zamislite. Strašno! To je užas... Otišla je odavde, kod svojih roditelja i braće u Dubovac. I bolje da se ne vraća ovde. A devojčice su u hraniteljskim porodicama - kaže komšinica.

Podsetimo, C. P. je silovao kćerke u periodu od 2014. do 2020. godine. Obe sestre su rođene 2005. - jedna na početku, druga na kraju godine.

Jednu ćerku otac je napastvovao više puta tokom tri godine i to od 2014. do 2017. Kada ju je prvi put obljubio, imala je samo devet godina. Drugu ćerku prvi put je silovao 2017. sa njenih 12 godina, a maltretiranje je nastavljeno sve do 2020. godine, pišee Blic.



-Pretio je da će da ih poseče trimerom ako se budu opirale i ako budu nekome rekle. Na sudu je odmah priznao delo, a branio se time da su one to same tražile i želele. Oca silovatelja je otkrio ujak, a sve je prijavio deda, odnosno, tast C. P. - rekao nam je izvor iz istrage slučaja.

Inače, C. P. i njegova supruga imaju sedmoro dece, šest kćerki i sina. Tokom istrage nije bilo dokaza da je majka, koja je pod istim krovom živela, znala šta se dešava, a početak serije silovanja desio se, navodno, dok je bila na porođaju sa jednim detetom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR