Glas Javnosti
posta

OTAC OPTUŽENOG ZA SILOVANJE DEVOJČICE (13) IZ BELOTIĆA: 'To dete nije izgledalo kao da je sat vremena pre toga silovano!'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milivoje I. iz Belotića kod Bogatića, veruje da  njegov sin Aleksandar I. (28), koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uveče silovao devojčicu (13) iz tog mesta, nije počinio zločin za koji je optužen.

Milivoje se složio da Aleksandar treba da odgovara ukoliko se dokaže da je kriv, ali da je sudeći po svim događajima vezanim za incident, ubeđen da je njegovom sinu neko smestio zločin i kaže da je bio šokiran kada mu je u subotu uveče  policija zakucala na vrata. 

- U subotu uveče u gluvo doba noći banula mi je policija na vrata, tražili su mog sina. Rekao sam im da ne znam gde je i da je trebalo da bude na proslavi u Bogatiću. Kada su mi rekli da je moj sin silovao 13-godišnju devojčicu, ćerku čoveka kod kog je zaposlen, šokirao sam se - izjavio je Milivoje prenosi Informer.

On se nakon toga zaputio sa policajcima u stanicu. Na ulazu je zatekao devojčicu koja je prijavila silovanje i njene roditelje.

-To dete nije izgledalo kao da je sat vremena pre toga silovano. Njen otac me je pitao: "Crni Milivoje, šta uradiste mom detetu?!" Rekao sam mu da nemam pojma šta se desilo i da jedino znam da su svi oni bili zajedno sa mojim sinom na jednoj proslavi punoletstva u Bogatiću - kaže on.

Kasnije te noći Aleksandar je uhapšen, a Milivoje ga je tada upitao: "Jesi li je silovao?"

- Sin mi je rekao da nije to uradio, kleo mi se u dete da nije pipnuo tu devojčicu. Pitao sam ga zatim zašto je onda pobegao sa proslave, a on mi je rekao da su svi hteli da ga linčuju... Sada samo želim da se ova stvar istera do kraja. Ne zbog mene, već zbog mog sina, njegove trudne žene i njegovog malog sina. Glavu bih mogao da dam da Aleksandru neko smešta celu priču - kazao je Milivoje za pomenuti portal.

Aleksandar je, inače, zaposlen u kamenorezačkoj radnji, čiji je vlasnik otac navodno zlostavljane devojčice.

Podsetimo, on se tereti da je u subotu, tokom proslave u jednom restoranu u Bogatiću, izveo napolje 13-godišnju devojčicu, a zatim ju je odveo u jedno napušteno dvorište, gde ju je silovao. Devojčica je zatim uplakana pozvala majku i oca, koji su odmah istrčali iz restorana i odveli ćerku u policiju, pa na lekarski pregled, koji je pokazao da je bila zlostavljana.

Protiv Aleksandra je podneta krivična prijava za obljubu deteta, za šta mu preti do 12 godina zatvora.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR