Glas Javnosti

OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO ŽENE I PALJENJE BAKE I DEKE BENZINOM U KRUŠEVCU ODREĐEN PRITVOR!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U prethodna dva dana, dva zločina potresla su Kruševac, a i jedan i drugi dobijaju epilog. Osumnjičeni za počinjena krivična dela u Trmčaru i Makrešanu, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i njima je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor, rekao je za medije javni tužilac Bratislav Petrović.

Jedan muškarac osumnjičen je za ubistvo svoje žene, a drugi za pokušaj ubistva bake i njenog nevenčanog supruga.

Mladić M. M. (23), koji je benzinom polio pa šibicom zapalio svoju baku i njenog nevenčanog supruga sumnjiči se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

 

On je pre tri dana posle verbalnog porodičnog sukoba u selu Trmčare, požarom koji je namerno izazvao, baki B. B. naneo lakše, a njenom nevenčanom suprugu Goranu Milanoviću teške telesne povrede opasne po život.

- M. M. iz Trmčara saslušan je u VJT u Kruševcu u svojstvu osumnjičenog 7. juna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i njemu je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor - naglašava javni tužilac Višeg javnog tužialaštva u Kruševcu dr Bratislav Petrović.

 

U Višem tužilaštvu saslušan je i S. M. (51) iz Makrešana koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući pre dva dana usmrtio čekićem svoju suprugu M. M. (45).

 

- S. M. iz Makrešana saslušan je u VJT u Kruševcu u svojstvu osumnjičenog 8. juna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo njemu je rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen pritvor - ističe za Informer javni tužilac Petrović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR