Glas Javnosti

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE DOVEDENI U TUŽILAŠTVO: Uskoro ih šalju i na psihijatrijsko veštačenje

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru jutros su stigli osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) Srđan Janković i Dejan Dragijević

Juče je u tužilaštvo stigla i Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića koja je iskoristila pravo da ne svedoči.

Oni će biti saslušani danas.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

- Pritvor osumnjičenima, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi - navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.


Dejan Draghijević (Foto: Printskrin)

Dva radnika borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dejana Dragijevića oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Dragoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.


Glas javnosti/T02S

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR