Glas Javnosti

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO IVANE OGLASIO SE NA NJEN ROĐENDAN: Jetmir poslao dve poruke (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26) na Zvezdari danas je zvanično osumnjičen Jetmir Guide Gocaj, koji se na društvenim mržama oglasio 10. januara, na njen rođendan.


Ubrzo nakon toga, on je obrisao sve fotografije koje je na društvenim mrežama imao sa Ivanom.

Naime, na dan njenog rođenja, kada je trebalo da napuni 27. godina, on je na društvenoj mreži Instagram objavio dve poruke, za koje se pretpostavlja da su upućene ubijenoj Ivani, a uz jednu se i čuje i pesma Dragane Mirković "Plači zemljo".
 


"Uzalud je...Fališ. Dane preživim nekako. Zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali noći, noći me slome", stoji u jednoj od poruka koju je sinoć objavio osumnjičeni za ubistvo studentkinje.



Posle ove, usledila je još jedna objava uz pesmu Dragane Mirković sa porukom: "Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem".





Podsetimo, telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR