Glas Javnosti

OSTAJE U POLICIJI! Karićevom unuku određeno zadržavanje

Hronika
Autor: Glas javnosti

Novaku Radenoviću (20), unuku Zorana Karića, brata biznismena Bogoljuba Karića, određeno je policijsko zadržavanje.

Novak R. je najpre bio na saslušanju u Policijskoj stanici Savski venac, zbog incidenta koji se dogodio rano jutros kada je, kako se sumnja, nožem povredio komšiju S: K. (52) u svađi zbog parking mesta.

Kako 24sedam nezvanično saznaje, reč je o problemu oko parkinga, koji traje navodno već nekoliko meseci. Navodno, plac na kom se S. K. parkirao pripada osumnjičenom Novaku Radenoviću. Jutros je došlo do rasprave i kraćeg sukoba, tokom kog je Novak izvadio nož, posekao komšiju i zadao mu lake telesne povrede. S. K.  je pregledan u Urgentnom centru - otkriva izvor blizak istrazi.

Bogoljub Karić se saopštenjem oglasio nakon informacije da je njegov unuk počinio incident.

 Obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja je pokušaj da se tendenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića. Unuci Bogoljuba Karića su maloletni, sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni su obrazovanju u redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom.

Oglasila se i policija.

 U vezi današnjeg događaja u kome je R.N. (20) tokom svađe oko parking mesta naneo najverovatnije lake telesne povrede (dve ubodne rane) oštećenom S.K. određeno je zadržavanje osumnjičenom R.N. Zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje i biće saslušan u prostorijama tužilaštva u narednih 48 časova.

Saša Radenović (49), Novakov otac, da podsetimo, ranjen je u pucnjavi, koja se dogodila u noći između 8. i 9. septembra 2019. godine, u jednom restoranu u beogradskom naselju Ritopek.

Inače, Novak je sin zeta uglednog biznismena Zorana Karića, Saše Radenovića (49), koji je oženjen Jefimijom Karić, tako da je Zoran deda privedenog mladića.

BONUS VIDEO: Poznati profesor o budućnosti Novaka Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR