Glas Javnosti

OSEĆAO SE NEKI MIRIS, RUDARI SE ŽALILI DANIMA! Supruga nastradalog Bojana: Iza sebe je ostavio bebu od mesec dana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bojan Stajić, jedan je od osmoro preminulih radnika u rudniku "Soko", a iza sebe je ostavio bebu od samo mesec dana. Njegova žena Dragana Jovanović u suzama je pričala kako je Bojan bio savestan radnik, ali i kako je predosetio nešto, te nije želeo da juče ode na posao.

Bojanova supruga Dragana ne može da dođe sebi od bola zbog tragedije.

- On ima samo 34 godine i bebicu od mesec dana. Imala sam osećaj, znala sam da je poginuo. Išao je moj bratanac u ambulantu da vidi da li ga ima na spisku povređenih. Niko nam ništa nije rekao. Juče nije hteo da ide na posao i zvao je šefa da pita za dan, ali je rekao da nema. Rekao je kako je lep dan, uopšte mu se ne ide. Bebica je prevremeno rođena, možda je i bolje što se pre rodio, bar je neko vreme proveo s ocem - priča uplakana Dragana i dodaje:


- Svi znaju kako je radio, nikada nije kasno, zato je i poginuo, jer je bio tu uvek gde se radi. Ne mogu da verujem da ga nema.. Kažu da su se žalili danima, da se oseća neki miris, on nije radio mesec i po dana zbog deteta, ovo mu je bio peti dan kako je počeo. Juče smo bili ceo dan zajedno, bio je raspoložen, šta i kako dalje ne znam. I to što saznamo, zovemo rođake koji rade tamo, inače ne znamo ništa, to je sve. Sutra je obdukcija, imaju neki sastanak da odluče šta i kako, to je ono što ja znam. Niko od nas to nije zaslužio, svi znaju kakav je bio, niko ne može jedno slovo loše da kaže za njega. Šest godina je radio tamo - ispričala je potresena Dragana za portal Nova.rs.

U nesreći koja se dogodila oko 4 časa ujutru, stradalo je osam osoba, a povređeno je 20 osoba.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR