Glas Javnosti

OSAM 'JUNAKA' NA JEDNOGA: Batinaši Levijatana zbog komentara premlatili čoveka - TRAŽILI DA SE SNIMI KAKO IM SE IZVINJAVA (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zbog komentara o Pavlu Bihaliju, vođi "Levijatana" batinaši ovog pokreta su sredinom oktobra u Beograda napravili sačekušu za Borisa M. (43) i krenuli da ga brutalno udaraju.

Skoro deset članova ovog pokreta nasrnulo je usred grada na Borisa M.,  koji je ispod jedne fotografije vođe “Levijatana” Pavla Bihalija ostavio komentar “Dudlač”.

"Udruženje za zaštitu životinja, ili banda huligana koja samoinicijativno sprovodi neki svoj zakon? A nepoželjne komentare na fejsbuku rešava ovako, osam na jednoga. Pa sad, procenite sami!”, napisao je napadnuti muškarac ispod video snimka.

Napad se dogodio sredinom oktobra, a Borisa M. je napao Boris Knežević, koji mu je zadao prvi udarac u glavu, a potom su ostali nastavili da ga šutiraju i udaraju. Pripadnici “Levijatana” su Borisa prvo zvali na mobilni, pretili mu i tražili mu da sam snimi video kako se izvinjava zbog reči koje je napisao o Bihaliju, a kada je to odbio, pozvao ga je neko drugi i, budući da je žrtva električar, zakazao mu posao narednog dana na Zvezdari.

Kada se napadnuti muškarac pojavio na dogovorenoj lokaciji sačekala ga je grupa pripadnika “Levijatana”, zahtevala da ga snime dok se izvinjava, a kada je ponovo odbio, nasrnuli su na njega. Boris se inače bavi i zaštitom i udomljavanjem životinja.

"Zna se ko to radi u čoporu, imali su priliku Čedu šintera da pokažu kako se to radi, užasnuta sam najblaže rečeno, da li je to njihova parola 8 na 1, to ne rade šmekeri na kaki se prikazuju. Nadam se da je Zakon isti za sve. Pola Srbije bi bilo prebijeno koliko verbalnih uvreda čitamo na racun mnogih od predsednika pa na dalje. Jadno da jadnije ne može", glasi jedan od komentara.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR