Glas Javnosti

ORGIJALI, PA ZARATILI ZBOG DEVOJKE: Šrafcigerom ubadao prijatelja u vrat, glavu i ruke

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana S. (24) zbog sumnje da je 11. marta u stanu na Voždovcu pokušao da ubije M.P, sa više uboda šrafcigerom.

- Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju. Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da produži pritvor osumnjičenom, zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

Stefan S. je, kako se sumnja, pokušao da sa umišljajem ubije M.P, na taj način što je zajedno sa oštećenim i S.M. i M.S. boravio u stanu M.S.

Nakon verbalne rasprave, Stefan S. je pesnicom u glavu udario M.P, a potom mu šrafcigerom zadao više uboda u vrat, glavu i ruku, nakon čega se udaljio sa lica mesta. 

Oštećeni je kolima Službe hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde mu je pružena medicinska pomoć i saniranje zadobijenih povreda.

Kako je Kurir ranije pisao, svađa je izbila zbog prostitutki koje su doveli u stan. Navodno, posvađali su se oko toga ko će prvi da ima odnose sa kojom.

Komšije su tada ispričale da su osumnjičeni, kao i žrtva bili bliski sa devojkom kod koje su došli, ali i sa njenom drugaricom, koja je takođe bila gošća, te da su se te večeri zajedno provodili i orgijali. U jednom momentu, oni su se posvađali zbog devojaka, a onda je Stefan S. dohvatio šrafciger koji je bio na stolu i počeo da ubada Miloša u vrat pred zaprepašćenim ženama.

On dodaje da su komšije oko 18.30 časova prijavile buku i da su policajci došli u Ulicu braće Jerković gde ih je dočekao stravičan prizor. 

- Mladić sa ubodima na vratu ležao je na podu ispred ulaznih vrata u lokvi krvi i zapomagao. Devojke su bile u stanu, vidno uplašene, nisu smele da mrdnu i progovore. Komšije su zabrinuto gledale iz svojih stanova, ali niko nije smeo da izađe i pomogne mladiću, jer nisu znali šta se dogodilo - priča izvor. Stanari zgrade za Kurir su ispričali da je krvi bilo po celom hodniku, kao i na vratima svih stanova.

- Čula sam jauke i dozivanje upomoć. Izašla sam da vidim šta se dešava kada je kraj mene protrčao mladić koji je bio skroz krvav. Krenula sam gore i zatekla na ulaznim vratima stana mlade komšinice drugog mladića koji je ležao na podu a krv je iz njegovog vrata šikljala na sve strane. Mnogo sam se uplašila, pa sam pobegla u svoj stan - priča komšinica Kurir. Ona dodaje da je odmah pozvala policiju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR