Glas Javnosti
posta

OPTUŽNICA PROTIV MLADIĆA IZ NIŠA: Četvorica momaka obljubilo devojku na proslavi rođendana?!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Prema tvrdnjama devojke koja je prisustvovala rođendanskoj proslavi u naselju Vlase u Nišu, mladići M. S. (21), S. C. (22), V. J. (24) i M. C. (21) su je obljubili tako što su iskoristili njeno stanje, odnosno to što je popila toliko alkohoda da nije mogla da vlada sobom.

Četvorica mladića iz Niša uhapšena su zbog sumnje da su u utorak na proslavi rođendana u hotelu u naselju Vlase silovali devojku, koja, osim srpskog, ima i strano državljanstvo.

Borisav Radonjić, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu, potvrdio je za Kurir da je četvorici momaka određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će ih saslušati tužilac. A kako se saznaje, lisice su stavljene M. S. (21), S. C. (22), V. J. (24) i M. C. (21).

- Sumnja se da su oni, svaki pojedinačno, imali seksualne odnose sa devojkom. Oni su navodno iskoristili to što je devojka popila veću količinu alkohola i nije mogla niti da se kontroliše, niti da se brani. Praktično nije znala za sebe - kaže izvor pomenutog medija.

Za slučaj se saznalo kada su roditelji devojke prijavili policiji šta se njihovoj ćerki dogodilo.

- Devojka je po dolasku kući sa proslave majci ispričala šta joj se dogodilo i imenovala je četvoricu momaka. Majka je odmah otišla u policiju i prijavila ih - kaže izvor i dodaje da je odmah pokrenuta istraga.

- Devojka je upućena na lekarske preglede kako bi se utvrdilo da li je silovana, odnosno da li je imala seksualne odnose. Biće utvrđeno i ko je sve imao odnose sa njom, odnosno da li su to četvorica osumnjičenih Nišlija. Takođe, biće saslušani i eventualni svedoci, s obzirom na to da se, kako oštećena kaže, sve desilo na rođendanu u hotelu, gde je bilo više ljudi - kaže izvor i dodaje da zasad osim iskaza oštećene devojke drugih dokaza nema.

- Kada se prikupe sva neophodna obaveštenja, tužilac će odlučiti u kom smeru će se dalje kretati istraga - dodaje izvor upoznat sa slučajem.

Hotel u kom se navodno dogodilo napastvovanje važi za jedno od omiljenih mesta na kom mlade Nišlije organizuju proslave. U hotelu nam je juče rečeno da ne znaju da je u utorak bilo bilo kakvog incidenta.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR