Glas Javnosti

OPTUŽNICA PROTIV KLANA VELJE NEVOLJE SLEDEĆE SEDMICE: Prikazane nove jezive fotografije žrtava!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, najverovatnije u petak i pokazao dokaze, odnosno jezive fotografije na kojima se vide isečeni delovi obezglavljenih tela četvorice ubijenih muškaraca.

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika ove grupe zaplenjene sa servera SKY i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije video, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Nenadić je naveo da se istraga vodi protiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još 6 navrata, protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistava, trgovinu drogom, trgovinu oružjem, jednu otmicu i jedno silovanje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR