Glas Javnosti

OPORAVLJA SE devojka kojoj je otkinuto stopalo u nesreći na Košutnjaku: U teškom je stanju, ali NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA

Hronika
Autor: Glas javnosti

U nesreći na Košutnjaku je devetnaestogodišnjoj devojci otkinuto stopalo, nakon čega je nemarni vozač pobegao sa mesta nesreće.

Na svu sreću, javljeno je da je povređena devojka u fazi oporavka i da se oseća bolje.

- Ona je i dalje u teškom stanju, ali nije više životno ugrožena - potvrdili su iz Urgentnog centra.

Podsetimo, Teodoru je kobne večeri na pešačkom prelazu u Ulici kneza Višeslava, automobilom "ford fiesta" udario dvadesetogodišnji F. I. koji je nakon toga pobegao sa lica mesta.

Svedoci su ispričali da joj je on tom prilkom otkinuo stopalo, nakon čega je devojka bila životno ugrožena, a lekari su joj se borili za život. Njoj su u pomoć pritrčali i zaposleni kafane u kojoj je Teodora bila do nekoliko minuta pre užasa.

Kako je nešto ranije ispričao vlasnik restorana u kome se Teodora kobne noći provodila sa svojim društvom, i ujedno i jedan od očevidaca, devojka je svega 10 minuta pre 23 sata pošla da odveze svoj auto do kuće, budući da je imala probnu vozačku dozvolu.

Kako su tada ispričali očevici, devojka je bila u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom prelazu.

Tri dana nakon nesreće, F. I. je uhapšen, a na saslušanju je sve priznao. On je rekao da je pobegao s lica mesta jer se "uplašio kad je video šta je uradio".

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On je na saslušanju priznao oba krivična dela.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR