Glas Javnosti

ON JE POSLEDNJI VIDEO IVANU ŽIVU: Otkrivamo ko je osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane sa Zvezdare

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Jetmir Guide Gocaj državljanin Crne Gore koji je, kako se sumnja, poslednji video živu Ivanu K. (26), studentkinju koja je 24. decembra 2022. nađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari, radi kao vodič planinara na Prokletijama, a prilikom jedne takve ture on je i upoznao Ivanu.

Naime, Ivana je išla na Prokletije u novembru 2021. godine i tada je upoznala Jetmira.

- On je vodič turista tamo, živi u selu na Prokletijama. Ima i neki smeštaj za tursite, koji često posećuju ovu planinu. Tako je i Ivana godinu dana pre svoje smrti otišla na planinarenje. Ispostavilo se je J. G. bio vodič grupi planinara u kojoj je bila i ona - kaže naš izvor i dodaje da sudeći po objavama na društvenim mrežama, Ivana je i posle toga odlazila na planinarenje u Crnoj Gori.- O tome svedoče fotografije iz februara 2022. godine na kojima su Ivana i Jetmir na planinarenju - kaže izvor.

Gocaj je na svojim profilima na društvenim mrežama često kačio fotografije planine, prirode, potoka, ali i kako vozi kajak i predstavlja se kao veliki ljubitelj prirode i seoskog i planinskog turizma.

Gocaj je u oktobru meseci imao i udes u mestu u kom živi. Naime, on je tada okačio na društvene mreže fotografiju slupanog "Audija" uz komentar "dobro je, živ sam, zamalo da izađem na televizor".O tome da su ubijena i Jetmir bili izuzetno bliski govore i fotografije koje je on okačio na Instagram nakon što je Ivana pronađena mrtva. Na slikama su u prazničnoj atmosferi, kote jelku i nasmejani su.

- Ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo, anđele moj počivaj u miru. Voleo sam te i uvek ću te voleti - napisao je on u pomenutoj objavi. Kasnije je za medije objasnio da su on i Ivana bili prijatelji i "da su imali odnos kao brat i sestra".

- Možete da zamislite kolika je onda moja bol. Ona je volela zimu - rekao je on tada medijima.Podsetimo, DNK tragovi J. G. su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da J.G, koji je inače iz Crne Gore, osumnjičen. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima Kurira, dopratio je kobne večeri Ivanu kući.

- Devojka je ubijena tako što joj je ubica jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta - kaže izvor.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR