Glas Javnosti

ON JE PODIGAO BALKAN NA NOGE Ovo je parapsiholog iz Amerike, koji tvrdi da je Splićanin živ! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Izjava za “Glas” parapsihologa Roberta Kajslera o tome da je Mateja Periš živ, podigla je na noge ceo Balkan. U neverici, svi se pitaju: ko je ovaj čovek?

On je poreklom iz Srbije i već 20 godina pomaže policiji na Floridi u rešavanju najtežih zločina. Po svojim metodama postao je čuven u SAD.

- Splićanin Matej Periš živ! Po mojoj viziji Matej je živ! Sakriven je, trenutno je u Srbiji, tačnije u okolini Beograda. Ogorčen je zbog stvari koje su se desile. Ima veliki strah od oca, plaši se policije i nasmrt je izgubljen… ili pije ili nešto koristi, ali mu se misli mogu jasno pročitati. Maja je još u Srbiji, jer Mateju treba pomoć. Otac je 80 odsto ubeđen da mu je sin živ i sumnja na tu devojku – tvrdi Kajsler za “Glas javnosti”.

Pored podrške u komentarima na našem portalu i nade da je nestali mladić živ, svi se pitaju: ko je Robert Kajsler.
Ovaj tajanstveni Amerikanac srpskog porekla prvi put je zaintrigirao srpsku javnost posle nestanka Biljane Đorić iz Mataruške Banje. Ona je nestala početkom decembra 2015. u Kraljevu, u 19. godini života. Majka Vesna je od početka pokušavala da joj uđe u trag, a od Roberta Kajslera je dobila vest da joj je ćerka - živa! – Devojka je ostavila pasoš na trafici i nestala. Rekao sam majci da je Biljana živa, u Crnoj Gori, da ima svoj život i da je u pitanju momak. Ostavila je papire, dokumenta, jer je htela da bude u centru pažnje. Preko privatnog detektiva smo kontaktirali ćerku. Prvo smo došli do sestre tog momka, koja je bila jako iskrena i dala nam je pozitivne signale. Kao što je i Barbara Vitez živa, ali su u njenom slučaju druge okolnosti. Slično je i sa Splićaninom, jer je u pitanju ljubav koju mu je neko branio - tvrdi Kajsler i ističe da njegovo društvo ne tuguje za njim jer zna da je Matej živ! 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR