Glas Javnosti

ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŽENE U PIROTU: Miroslav hladnokrvno pucao u Sanju, pa otišao u policiju (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Miroslav M. (55) iz Pirota, osumnjičen je da je jutros prišao svojoj bivšoj dugogodišnjoj emotivnoj partnerki Sanji M. (47) dok je razgovarala telefonom i kupovala voće u piljari i ubio je, a potom se predao policiji.

- Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpela - kaže naš izvor i dodaje:

- Sanja, inače vlasnica prodavnice obuće, svojevremeno je prijavila partnera za nasilje u porodici i on je, kako smo čuli, imao i zabranu prilaska žrtvi.



Sagovornik podseća, kako je jutros još jedna žena stravično ubijena od strane emotivnog partnera.

- Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja - podseća izvor iz istrage i dodaje:

- Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio... Ne znam kada je tačno stavila tačku na njihovu vezu, ali je to verovatno bilo nedavno, čim ju je sad ubio.

Žitelji Pirota za ubijenu ženu imaju reči hvale, dok za uhapšenog Miroslava M. pričaju da nije čovek na mestu.

- Dabogda goreo u paklu koliko je života uništio! To je monstrum čovek i zaslužuje sve najgore. Sanja je bila divna žena, majka, prijateljica. Dušu bi dala za nekoga - pričaju Piroćanci.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR