Glas Javnosti

OMELI GA U PISANJU KNJIGE: Estradni makro pred sudom 10 minuta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Mihailo Maksimović, poznat kao estradni makro, čije su seksualne radnice, kako se priča, zarađivale i po 10.000 evra mesečno, vraćen je posle 10 minuta u Centralni zatvor jer se pred Višim sudom u Beogradu nije pojavio predsednik veća, sudija Zoran Đorđević.

Maksimović, koji je radio sa rijaliti zvezdama, poznatijim u narodu pod imenom starlete, trebalo je da nastavi sa iznošenjem odbrane. On je već priznao da je podvodio devojke i otkrio da su one mesečno zarađivale 10.000 evra.

Estradni makro tvrdi i da su devojke u taj posao ušle dobrovoljno, te da je brinuo o njima i njihovom zdravlju kao i da nije učestvovao ni u kakvoj trgovini ljudima.

Osim Mihaila, na optuženičkohj klupi je i njegov brat Dušan Milenković koji je na suđenje došao sa slobode.

Mihailo Maksimović, makro počeo je da piše i knjigu iza rešetaka u kojoj će, kako je najavio njegov advokat, otkriti tajne elitne prostitucije u Beogradu.  Maksimović, u čijem su se katalogu devojaka koje je podvodio, nalazile i neke od poznatih dama koje su učestvovale u rijalitijima i hapšene su i ranije sa njim, sumnjiči se za trgovinu ljudima i nalazi se u pritvoru.

(Izvor: Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR