Glas Javnosti

UŽAS TOKOM OPERACIJE: Ginekolog pretio kolegi skalpelom

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Splitska policija istražuje slučaj pretnje u KBC-u Split gde je nakon operacije došlo do verbalnog obračuna između dvojice ginekologa od kojih je jedan drugome zapretio skalpelom.

Od Jerka Kurevije iz splitske policije agencija Hina saznaje da se incident dogodio pretposlednjeg danan septembra, kada je 29-godišnjem lekaru zapretio 58-godišnji kolega.


„Policija je nad 58-godišnjakom 3. oktobra dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela pretnje. Tu smo prijavu dostavili nadležnom državnom tužilaštvu“, kratko je rekao Kurevija.

Za sada se ne otkriva motiv počinjenja dela, odnosno razlog nesuglasica između dva lekara. Samo se zna da je do sukoba između dvojice ginekologa došlo tokom operacije.

Direktor KBC Split Julije Meštrović je Hini kazao da je kao čovek „zgrožen tim činom“, kao i da je bolnica preduzela sve iz svoje nadležnosti.


„Policija radi svoje i ono koliko bude trebalo sarađivaćemo i sa svoje strane preduzeti sve potrebne mere u odnosu na stvarno definisanje događaja“, izjavio je Meštrović.

Kako se saznaje, obojica lekara i dalje dolaze na posao sve dok se pravosnažno ne utvrdi krivica.

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR