Glas Javnosti

Amerikancu skinuli srpske tablice i izgrebali mu auto u Zagrebu: "Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga"

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji - rekao je on

Američki influenser Džastis Rid, koji je balkanskoj javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova ex-ju izvođača na društvenim mrežama, doživeo je pravu neprijatnost u Zagrebu. 

Kako je on ispričao u video-snimku, njemu je nepoznata osoba skinula tablice s "juga" kojeg vozi, a uz to mu je i ključem izgrebala automobil.


- Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala automobil ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi: Ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti, izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam promovisati zajedništvo između zemalja na Balkanu, Srbija i Hrvatska. Obe zemlje su bile dobre prema meni i onda si došao ti. Misliš da time što radiš štetu svom susedu si domoljud? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. I treba te biti sram - poručio je razočarani influenser.
Takođe, on je dodao da će njegov "jugo" biti van puta narednih nekoliko dana.






Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR