Glas Javnosti

SRPKINJA UHAPŠENA jer je LAŽNO PRIJAVILA da je SILOVANA u BUDVI pa tražila da povuče izjavu!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Budvanska policija uhpasila je državljanku Srbije M.M (40) jer je lažno prijavila da ju je u jednom budvanskom hotelu silovao nevenčani suprug V. T.(32). Državljanka Srbije, zatražila je nakon hapšenja da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, sve je izmislila.

Ona je, kako Vijesti saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je posle toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled.

Istragu je po nalogu višeg tuźioca preuzela budvanska kriminalistička služba. Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala potjernicu.

On je jutros doveden u stanicu policije Budva.

Tada dolazi preokreta, prenose Vijesti, a srpska državljanka nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, menja iskaz pred budvanskim inspektorima. Ona je naime zatražila da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je ceo slučaj izmislila.

Tada inspektori o svemu obaviještavaju višeg tužioca , koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je delo kvalifikovao ka krivično delo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR