Glas Javnosti

POTRESNE SCENE NA MESTU NESREĆE U KOJOJ SU POGINULA 3 MLADIĆA: Survali se u ponor dubok 20 metara u Rožajama! VIDEO

Crna Gora
Autor: Glas javnosti / espreso

Odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. februar i nedelja, 19. februar 2023. godine proglašeni su danima žalosti

Vozilo koje je sinoć sletelo u Ibar na putu Rožaje-Bać izvučeno je iz reke, a prilikom soabraćajne nesreće život su izgubila tri tinejdžera A. M., S. M. i I. D, dok je F. D. životno ugrožen i lekari mu se bore za život.



U Rožajama je danas i sutra proglašen dan žalosti, prenosi RTV Rožaje.

Odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. februar i nedelja, 19. februar 2023. godine proglašeni su danima žalosti na teritoriji opštine Rožaje, povodom smrti trojice mladih Rožajaca, koji su život izgubili u teškoj saobraćajnoj nezgodi.

"Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Delimo neizmernu bol i duboko saosećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom", napisao je predsednik Husović.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata i 30 minuta. Vozilo je sletelo u reku Ibar, prilikom čega su poginula tri mladića, a osoba koja je teško povređena transportovana je u beransku Opštu bolnicu.

Nesreća se dogodila na mestu gde magistrala nije oivičena bankiniom i koje je poznato po sličnim kobnim nesrećama.

Ekipa vatrogasne službe je izvlačila tela stradalih i povređenog iz smrskanog automobila.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR