Glas Javnosti

Oglasio se ujak male Danke na mrežama prvi put nakon objave snimka iz Beča

Hronika
Autor: Glas javnosti

Fotografije je objavila austrijska policija, a Stefan ih je podelio

Ujak male Danke Ilić (2), Stefan, oglasio se prvi put na mrežama nakon objave snimka iz Beča na kom se sumnja da je mala Danka u pratnji dve žene Rumunke.

On je na svom fejsbuk profilu objavio dve fotografije žena sa snimka na kojem je devojčica za koju se sumnja da je Danka koja je nestala u Banjskom Polju pre devet dana.


Podsećamo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

@vecernjenovosti Ekskluzivno: Ovo je snimak iz Beča, da li je na njemu mala Danka Ilić #danka #dankailic #bec #amberalert ♬ original sound - Večernje novosti


Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR