Glas Javnosti

Branislav Lečić u petak u TUŽILAŠTVU: 'U medijima sam već OSUĐEN, svi misle da sam monstrum'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nedavno se u svim medijima pojavila vest kako je misteriozni muškarac, koji je silovao Danijelu Štajnfeld, zapravo glumac Branislav Lečić.

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić, prenose Novosti.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".

Biće saslušan u policiji

Iz Višeg gavnog tužilaštva u Beogradu navode da Branislav Lečić neće biti saslušavan kod njih, vezano za slučaj u kojem se pominje zajedno sa svojom mlađom koleginicom Danijelom Štajnfeld, pišu Novosti.
 
Kako tvrde u Tužilaštvu on će u svojstvu građanina biti saslušan u policiji gde će dati iskaz o slučaju gde njega glumica okrivljuje da ju je seksualno napastvovao 2012. godine.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR