Glas Javnosti

Oglasilo se tužilaštvo: UHAPŠEN MUŽ TIKTOKERKINE SESTRE

Hronika
Autor: Glas javnosti/kurir.rs

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je Damjan H., suprug Sare H., koja ga je juče prijavila za nasilje uhapšen. Sara H. je podsetimo, sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q.

 Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je od strane PS Rakovica uhapšen je D.H zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodic, izvršenog na štetu supruge S.H. Osumnjičeni će u nakraćem roku biti doveden dežurnom tužiocu, gde će biti saslušan, nakon čega će se i utvrditi da li ima zakonskog osnova za podnošenje predloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu - saopšteno je iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Iz tužilaštva je potvrđeno da je oštećena Sara H. juče, nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H koje je izvršeno u porodičnom stanu.

- Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vršeno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloletnim detetom.O događaju su obavešteni nadležno Tuzilastvo i GSCR, a D.H. su izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira zrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana -dodaje se u saopštenju tužilaštva.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR