Glas Javnosti

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SMRTI INSPEKTORA JOVIĆA! Evo šta je utvrdila lekarska komisija

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više tužilaštvo u Beogradu oglasilo se danas povodom smrti policijskog inspektora Dejana Jovića, za kog se u javnosti spekulisalo da je ubijen.

Povodom velikog interesovanja javnosti Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je Komisijskim veštačenjem doktora specijalista Instituta za sudsku medicinu zaključeno je da je smrt Dejana Jovica nastupila prirodnim putem, te da je nastupila usled teškog obostranog zapaljenja pluća uzrokovanog SARS-CoV-2 virusom (bolesti COVID-19) i nastalih komplikacija ove infekcije u vidu progesivnog pogoršanja plućne funkcije i razvoja šoknog stanja - obelodanilo je Više tužilaštvo.

U mišljenju veštaka, kako se navodi, "Smrtni ishod kod sada pokojnog Dejana Jovića nastupio je i pored svih mera intenzivnog lečenja preduzetih sve vreme boravka u specijalizovanoj bolnici, od ukupno skoro tri i po nedelje".

Na osnovu medicinske dokumentacije u spisima može se reći da se uzrok smrt pokojnog Dejana Jovića ne nalazi u nekoj drugoj okolnosti koja nije u direktnoj vezi sa virusnom infekcijom SARS-CoV-2. Analizom medicinske dokumentacije u spisima koja se odnosi na lečenje sada pokojnog Dejana Jovića, ustanovljeno je da su svi pojedinačni nalazi medjusobno saglasni, jasni i logični po pravilima medicinske struke, kao i da je tok bolesti koji je opisan u medicinskoj dokumentaciji u spisima opisan pravilno, da je jasan i logičan, te da je smrtni ishod jasan i logična posledica takvog toka i istorije bolesti od koje je sada pokojni Dejan Jović i preminuo - navodi se u mišljenju sudskih veštaka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR