Glas Javnosti

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Nadrilekarka unakazila 11 osoba!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Nadrilekarka Olgica Markanović, koja je osakatila brojne žene u Beogradu i Banjaluci, uhapšena je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i neovlašćeno bavljenje delatnošću.

Postupajući po krivičnoj prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM", zatim informaciji Ministarstva zdravlja R. Srbije kao i po prijava oštećenih, u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd – UKP Prvim odeljenjem ( Odeljenjem za suzbijanje privrednog kriminala ), Tužilaštvo je izvršilo dodatne provere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usled čega postoje indicije da je kod određenih oštećenih pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

 

Nakon saslušanja osumnjičene, a u zavisnosti od iznete odbrane, dežurni zamenik javnog tužioca će odlučiti da li će protiv osumnjičene Olgice Markanović podneti predlog za određivanje pritvora. Takođe u dokaznim radnjama ispitaće sve oštećene i svedoke, narediti veštačenje telesnih povreda oštećenih i po potrebi preduzeti druge neophodne dokazne radnje radi donošenja odluke.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR