Glas Javnosti

ODREĐEN PRITVOR ZA NASILNIKA IZ NOVOG SADA : Tukao ženu sa detetom u rukama

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu osumnjičenom A. G (23) iz Novog Sada, koji se tereti za izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, odredio je pritvor u trajanju od 30 dana.

Pritvor je određen posle saslušanja osumnjičenog, i to iz razloga što sud smatra da bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo.

Prema ovom rešenju može trajati do 6. jula, a protiv sudske odluke o pritvoru, osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe vanpretresnom veću Osnovnog suda u Novom Sadu prenosi 24sedam


Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo pritvor od 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).


Podsetimo, A. G. (23) iz Novog Sada, uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom D. T. (28) iz Novog Sada.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na društvenim mrežama i naišao je na oštru osudu javnosti. Komšije su videle da muškarac tuče ženu i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu u Novom Sadu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP