Glas Javnosti

OD GAZPROMA PRAVE JEZDU I DAFINU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više od dve nedelje domaćim korisnicima društvenih mreža stiže „fantastična finansijska ponuda“ sa originalnim znakom ruskog naftnog giganta „Gazproma“ da sa ulogom, znači početnom investicijom, od 23.000 dinara za samo mesec dana mogu zaraditi i preko 30 puta više, čak do 720.000!

Narodu koji je ludih devedesetih godina već preboleo piramidalne štednje „Jugoskandika“ iza kojeg je stajao kontroverzni biznismen Jezdimir Vasiljević Jezda, baš kao ista takva preduzetnica Dafina Milanovića sa svojom „Dafiment bankom“, neko se drznuo da iznova ponudi enormno bogaćanje preko noći, što na prvi pogled deluje suludo ali taj neko to, ipak, i dalje uporno pokušava.

https://mychoiceon.boutique/?utm_source=H889-GazProm_RS_image_piramida_1-2&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_campaign=GazProm-RS-4565-NoLn%3Ab12&utm_content=GazProm_RS_image_piramida_1&fb=1305203023576392&fbclid=IwAR0UhFgunYpmyiOSM3ISDJziIAwTo6_dJ8eoyxoobXsnL6PuMTm6oWrIKOM

Redakcija Glasa javnosti je još prošle nedelje, zvaničnim dopisom, stupila u kontakt sa predstavnicima „ NIS petrol Gazprom“ u Srbiji, potencirajući činjenicu da taj neko koristi zvanični logotip ruskog naftaškog giganta „Gazproma“ i poziva građane Srbije na novu priramidalnu avanturu, sa lako predvidivim posledicama.

Nakon realno brzog pisanog odgovora iz „NIS petrol Gazproma“ da će ispitati slučaj i o svemu nas blagovremeno obavestiti usledili su dani čekanja, a kako je nastavljana kampanja „brzog bogaćenja“ stupili smo u direktan kontakt sa Informativnom službom pomenutog naftnog giganta.

- Hvala vam na interesovanju, ali mi ne znamo ko to konkretno radi, tako da smo informaciju prosledili kolegama iz ruskogt partnera i svakako ćemo vas obavestiti čim dobijemo konkretnije odgovore, - bilo je sve što nam je u direktnom  razgovoru rekla Bojana Stanojlović iz Informativne službe „NIS petrol Gazproma“,  sa sedištem u Srbiji.
Prolaze dani, ali u Glas javnosti ne stižu rezultati najavljene istrage očigledne prevare sa logotipom ruskog naftnog giganta „Gazproma“, Danas je obnovljen  novi treći ili četvrti talas video reklama za „brzo bogaćenje“. Glas javnosti još čeka odgovore , koje ćemo čim dobijemo i objaviti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR