Glas Javnosti

Obrt u slučaju čedomorstva u Novom Pazaru! Otkrivena istina o majci koja je bacila bebu u đubre

Hronika
Autor: Glas javnosti

Novinarski senzacionalizam ponovo je danas bio brži od istine.

Nakon što je u javnosti odjeknula vest o tome kako je E. K. (37) iz Novog Pazara prijavljena policiji u tom gradu kada se pojavila na odeljenju ginekologije u novopazarskoj bolnici sa bolovima u stomaku, te da je tada izjavila kako se porodila i novorođenu bebu stavila u kesu, a potom je bacila u kantu za smeće u dvorištu porodične kuće, te da će se "ići na krivično delo ubistva deteta pri porođaju iz člana 116 Krivičnog zakona", iz Policijske uprave Novi Pazar saopštavaju da navodi nisu istiniti.

Kako su kazali, žena je najverovatnije imala spontani pobačaj.

- Žena je najverovatnije imala spontani pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće. Najverovatnije nema krivičnog dela, ali slučaj će se ispitati do kraja, biće obdukcije - rekli su iz PU Novi Pazar.

Dalje su naveli da se nesreća desila kod kuće, te da je reč o udatoj ženi sa decom. Ona se, kako su nam naveli, tokom dana fizički naprezala, poslujući kada su u domaćinstvo stigla drva za ogrev.

Uveče se zaista javila OB Novi Pazar sa bolovima, a pobačaj se desio pre nego što se obratila lekaru.

U vezi sa navodima da je bebu stavila u kesu i bacila je u kantu za smeće u dvorištu porodične kuće, iz policije su rekli da je žena počistila nakon što ju je nesreća zadesila.

 (Glas javnosti/Telegraf)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR